Live- 8 Maart 2021

Speelse en leergierige avonturiers

bekijk de leukste voorstellingen voor kinderen van vier tot acht jaar, alsof je in het theater zit!

--------------------------------

Deze week presenteren we live:

  • Camping Pavarotti van Mark van Vliet

  • De piraten van kamer 16 van Heer Otto

  • Een ober van niks van Jansen & de Boer

  • Er was weer... Doornroosje van Tg THINK

-----------------------------------------------

Op 10 maart een ZOOM voorstelling van Het potten en pannenconcert van Krulmuziek

Camping Pavarotti 4+ Mark van Vliet

‘Camping Pavarotti’ is een heel bijzondere muzikale camping vol met grappige personages.

camping Pavarotti

Bekijk de Registratie

Er was weer... Doornroosje

Met energie, humor en muzikaliteit vertelt THINK! wat er gebeurde na “en toen leefden ze nog lang en gelukkig”

Iedereen kent het sprookje van Doornroosje: als Doornroosje wordt geboren, beledigen haar ouders de boze fee door haar niet uit te nodigen op het geboortefeest. Als wraak zal Doornroosje zich prikken aan een spinnewiel en zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als Doornroosje gekust wordt door een prins, wordt iedereen weer wakker. En ze leefde nog lang en …………….. Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna?

Bekijk de registratie

Een Ober van Niks 4+ Jansen & de Boer

‘Een ober van niks’ (4+) is een muzikale voorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp, uitgegeven door Ploegsma, Amsterdam.

Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wilde niet lukken. Alles ging altijd verkeerd.
Hij struikelde en duikelde, knoeide en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond. Zachtjes mompelde hij dan “sorry” en deed nog beter zijn best. Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad op: “Wat een prutsober!” Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel?

Bekijk registratie

Piraten van kamer 16 4+ Heer Otto

Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit! Ga mee op avontuur in deze humoristische en muzikale familievoorstelling. Geschikt voor avonturiers vanaf 4 jaar en helemaal coronaproof!

Ahoi, Landrotten en Zeeschuimers! Heer Otto komt, na het succes van ‘Boer Boris’ en ‘Ridder Florian’, met een gloednieuw theateravontuur: ‘De Piraten van kamer 16’!

Bekijk de registratie

Bekijk de pitches!

Benieuwd naar de nieuwe plannen van Wie Walvis, Onder het Buro en Heer Otto?

Live show gemist?

In een Bakkie bij Bannink gaan we in gesprek met Theater WEI, Heer Otto en de Locals over de thema's vluchten, opnieuw beginnen en iemand missen. Hoe hou je zo'n thema's licht? En waarom zou je dit verwerken in een kleutervoorstelling?

In de middag schuiven Wei Walvis, Jansen & de Boer, Dender en Bram van Beusekom aan tafel tijdens het Buro speelt door. We gaan het samen hebben over beeldend theater.

<p>Karin Bannink</p>,

Bekijk vooral onze reprise voorstellingen die volgend jaar weer net zo leuk zijn! Kijk naar Baas in het Bos van Tg Locals of Wachten op kado van Graasland, waar je heerlijk kan genieten van de reacties van kinderen. Je waant je weer echt even in een volle theaterzaal! Of kijk naar Echt wel! van Koek en ui een registratie vol met reacties van de kinderen, daar werd ik zelf echt intens gelukkig van!

Karin Bannink

Echt Wel! 4+

‘Echt wel!’ is een humoristische voorstelling over jokken, vriendschap en jezelf zijn. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bekijk de voorstelling

Wachten op Kado

‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine.